Creatieve coachingsworkshops


Welkom!

Omdat creatief bezig zijn rust brengt. Overzicht geeft. Inspirerend en ontspannend is. En omdat het leuk is om te doen. Daarom geef ik ook creatieve coachingsworkshops. Voor welke workshop kies jij? De workshops vinden plaats in Krimpen aan den IJssel. Geef je op met 2 tot 4 personen via info@voeljegoedcoaching.nl We overleggen over de datum. Iedere workshop duurt ongeveer 2 uur. De investering in jezelf is 40 euro per persoon.

Is creatief bezig zijn niets voor jou, kijk dan bij mijn andere workshops over rust, kracht en eigenwaarde:

https://www.voeljegoedcoaching.nl/workshops

Your journal, your boost

Heb jij het journallen al ontdekt? Het maken van een journal pagina kan je veel brengen, zeker als je deze workshop gaat doen! Tijdens de workshop Your journal, your boost laten we onze gedachten gaan over hoe we meer rust, meer vibe is ons leven kunnen brengen. We doen twee fijne oefeningen, één in ontspanning en één meer actief. Ook nemen we “The confidence journal” erbij, wat kunnen we daaruit gebruiken? We bekijken voorbeelden en materialen, er is van alles aanwezig dat je vrijuit kunt gebruiken. Je kunt je eigen journal meenemen of werken op een los blad van hier. Dus…aan de slag.
Met plaatjes, stickers, stempels, eigen tekeningen en tekst (alles naar eigen keuze) maak jij je eigen pagina. Waaraan je steunt hebt. Die jou laat sprankelen. Waar je steeds naar terug kunt kijken om dat weer te voelen. En wie weet heb je een werkwijze ontdekt om vaker toe te passen. Om jezelf te ontspannen. En te inspireren.
Je hoeft geen mooi resultaat te maken, het gaat erom dat je met positiviteit over de inhoud van je pagina naar huis gaat, en dat zal zo zijn.

Draw your life

Creatief bezig zijn én daarbij een stukje van je leven verwerken. Of een visualisatie van je toekomst maken. Klinkt dat goed? Geef je dan op voor deze workshop:  “Your life in a drawing”. Ook als je tekenen lastig vindt zijn er volop mogelijkheden. Het tekenresultaat is niet van belang in deze workshop. Alle materialen zijn hier aanwezig en zonder extra kosten te gebruiken. Je kunt kiezen uit potlood, aquarelverf, ecoline of waterbrush stiften en verschillende soorten papier op A4 formaat. Het is jouw keuze wat van  je leven je in beeld brengt: een lijn met kleine, simpele tekeningetjes erbij, één of een  paar bijzondere momenten met een grotere tekening, met symbolen zoals een donker wolkje of een klavertje vier ed, alleen in kleur en/of met kernwoorden. Dus makkelijk aan te passen aan jouw interesse en vaardigheid. Je kijkt terug op je leven tot nu toe. Het is mogelijk daarover te delen met anderen, maar als je liever tekent en er niets over zegt is dat ook prima.

Je kunt kiezen voor een stukje verwerking en/of voor een fijn moment opnieuw in gedachten beleven. Tijdens de workshop stel ik krachtgevende vragen die je in jezelf kunt beantwoorden Bij het maken van de visualisatie van jouw toekomst gaan we uit van jouw wensen en plannen. Hoe visualiseer je dat in gedachten? En op papier manifesteren we daar nu alvast iets van. Je kunt kie-zen voor iets concreets tekenen/waterverven en/of in woorden weergeven of voor een ruimer begrip zoals licht of een hart ed. tekenen. Waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt en gaat: dat beeld je uit tijdens deze workshop. Het is een coachende workshop waarin we lekker creatief bezig zijn. Je wordt op ideeën gebracht die je een goed gevoel geven.

Herfstbloei

Waar denk jij aan bij herfst? De tijd van slechter weer, eerder donker, vallende bladeren? … De tijd van loslaten, kleur, het binnen gezellig maken?
In deze workshop geven we waarde aan de herfst. We ontdekken wat we los willen laten. Hoeveel er gebeurt in de grond, in jouw grond, als voorbereiding. Want in de herfst is jouw groei al bezig…op weg naar bloei.
Na een betekenisvol kort herfstverhaal doen we 2 fijne oefeningen om tot jezelf te komen, te ontspannen, los te laten. En je te richten op jouw bloei.
En dan: creatief aan de slag! Je geeft vorm aan jouw herfstbloei, op de manier die jij wilt. Ga je tekenen, waterverven, handletteren, stempelen, wax seals maken? Al het materiaal ligt klaar. Je hoeft hierin geen ervaring te hebben, het gaat om het plezier van iets maken. Jouw creatie blijft een mooie reminder voor jouw bloei, jouw sparkle, jouw drive.

Licht

Workshop over meer licht ontdekken in je leven. Omdat licht kracht geeft, je verder helpt. Het licht om je heen en het licht in jezelf. Ook hebben we het over “lichter maken”in de betekenis van “makkelijker maken”. We werken met een verhaal, inzichtgevende vragen en doen een fijne oefening. Waarin jij voelt dat je licht waard bent en gevoelsmatig in het licht stapt. Daarna geven we beeldend vorm aan licht, met tekeningen, waterverf, woorden, stickers, stempels, wat ga jij kiezen?  Zo heb jij altijd een reminder van licht in jouw leven. Op naar licht met deze sprankelende workshop.

Blossom

Wat in jouw leven is nu een knop? Of misschien nog een zaadje? Je gaat het voelen tijdens deze workshop. Wat wil je laten groeien? Hoe kan je dat doen? En dan … in bloei staan. Je verdient het zo. Deze workshop zet jouw bloei in gang. Na het gedeelte over bewustwording gaan we natuurlijk creatief aan de slag. Om vorm te geven aan onze ideeën over bloei én … aan onze eigen bloei die nu, op dit moment, al onderweg is.

Er zijn vele werkvormen mogelijk, jij kiest zelf en hoeft geen ervaring te hebben met creatief bezig zijn.

 

Heb jij zelf een idee over creatieve coachingsworkshops en vind je dat niet in de hierboven staande workshops terug?  Laat het me gerust weten, we overleggen over de mogelijkheden.