coach voor eigenwaarde rust en kracht

Over mij

Graag stel ik me voor aan jou:

Ik ben Yvonne Balvert, 50 jaar, samenwonend met mijn lief Paul in Krimpen aan den IJssel. Coach voor rust, kracht, eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Op tweejarige leeftijd kreeg ik jeugdreuma, dit ging toen gepaard met ziekteprocessen en later met bewegingsbeperkingen. Strijd leveren, mezelf gespannen en onzeker voelen waren deel van mijn leven. Maar juist daardoor heb ik ondervonden hoeveel meer mogelijkheden er zijn dan je eerst zou denken. Ik weet hoe alles er anders uit kan zien als je niet opgeeft. Ik ontdekte het belang van jezelf waardevol voelen. Van je lichaam waarderen en je ermee verbonden voelen, ook als er iets mee is. Van rust en ontspanning voelen. Van het herkennen van de kracht in jezelf.

Wat een moeilijke tijd was, is juist mijn krachtbron geworden. Mijn drive om anderen bij te staan. Hen sterker te maken. Rust te brengen. Eigenwaarde en zelfvertrouwen te laten voelen. En zo hun leven positiever te maken.

Dat wil ik ook voor jou. Laten we samen op weg gaan. Jouw weg vooruit. Na mijn HBO-opleiding logopedie ging ik daarin de psychologische richting op en behandelde ik 24 jaar oa mensen met ademhalings-, keel- en stemproblemen door spanning. Ook begeleidde ik kinderen en jongeren in het kunnen verwoorden van hun gevoel. Mijn fascinatie voor het coachen ontstond en na scholing als counsellor en stresscounsellor startte ik in 2011 mijn eigen praktijk als coach. Werk waarin ik écht het verschil maak voor mensen. Werk vanuit mijn hart.

Ik geloof in jouw kracht.

Rust, kracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen vinden?

Mail of bel voor meer informatie of het plannen van een afspraak: info@voeljegoedcoaching.nl of 06-23349130. De gesprekken vinden naar jouw keuze plaats in mijn praktijk in het Quality Life Center in Krimpen a/d IJssel of makkelijk vanuit jouw eigen huis via Skype, WhatsApp beeldbellen of Zoom. Ieder gesprek duurt een uur.

Als je mij nog niet kent via één van de workshops is het eerste gesprek gratis. Voor ieder volgend gesprek van een uur met bijpassende effectieve oefeningen/opdrachten is de investering in jezelf 70 euro. Kan je dit niet of te moeilijk betalen, overleg dan even, we vinden een oplossing. 

Tijd voor een goed gevoel voor jou, welkom!