Foto van coach voor eigenwaarde, rust, kracht en zelfvertrouwen Yvonne Balvert

Over mij

Als coach voor eigenwaarde, rust, kracht en zelfvertrouwen stel ik me graag voor aan jou:

Ik ben Yvonne Balvert, 51 jaar, samenwonend met mijn lief Paul in Krimpen aan den IJssel. 

Op tweejarige leeftijd kreeg ik jeugdreuma, dit ging toen gepaard met ziekteprocessen en later met bewegingsbeperkingen. Strijd leveren, mezelf gespannen en onzeker voelen kwamen voor. Maar juist daardoor heb ik ondervonden hoeveel meer mogelijkheden er zijn dan je eerst zou denken. Ik weet hoe alles er anders uit kan zien als je niet opgeeft. Ik ontdekte het belang van jezelf waardevol voelen. Van je lichaam waarderen en je ermee verbonden voelen, ook als er iets mee is. Hoe je rust en ontspanning nodig hebt in je hoofd, je hart én in je lijf. Hoeveel goeds je dat oplevert. En hoe belangrijk het is de kracht in jezelf te herkennen en meer en meer te gaan voelen.

Wat een moeilijke tijd was, is juist mijn krachtbron geworden. Mijn drive om anderen bij te staan. Hen sterker te maken. Rust te brengen. Eigenwaarde en zelfvertrouwen te laten voelen. En zo hun leven positiever te maken.

Dat wil ik ook voor jou. Laten we samen op weg gaan. Jouw weg vooruit. Na mijn HBO-opleiding logopedie, waarin ik ook peuter- en kleuterstage liep en stage liep met scholieren van de basisschool en daarna middelbare school en volwassen cliënten, ging ik daarin de psychologische richting op en behandelde ik 24 jaar mensen met ademhalings-, keel- en stemproblemen door spanning. Ook begeleidde ik kinderen en jongeren van 2 tot 18 jaar met o.a. ontwikkelings- en leerproblemen in het kunnen verwoorden van hun gevoel. Mijn fascinatie voor het coachen ontstond en na scholing als counsellor en stresscounsellor startte ik in 2011 mijn eigen praktijk als coach. Werk waarin ik écht het verschil maak voor mensen. En kan werken vanuit mijn hart.

Ik geloof in jouw kracht.

Eigenwaarde, rust, kracht en zelfvertrouwen vinden?

Mail of bel voor meer informatie of het plannen van een afspraak: info@voeljegoedcoaching.nl of 06-23349130. De gesprekken vinden naar jouw keuze plaats in mijn praktijk in het Quality Life Center in Krimpen a/d IJssel of makkelijk vanuit jouw eigen huis via Skype, WhatsApp beeldbellen of Zoom. Ieder gesprek duurt een uur.

Als je mij nog niet kent via één van de workshops is het eerste gesprek gratis. Voor ieder volgend gesprek van een uur met bijpassende effectieve oefeningen/opdrachten is de investering in jezelf 70 euro. Kan je dit niet of te moeilijk betalen, overleg dan even, we vinden een oplossing. 

Tijd voor een goed gevoel voor jou, welkom!