Graag stel ik me voor aan jou:

Ik ben Yvonne Balvert, 48 jaar, samenwonend met Paul en kat Kiya.

Op tweejarige leeftijd kreeg ik jeugdreuma, dit ging gepaard met ziekteprocessen en bewegingsbeperkingen. Strijd leveren, het gevoel van machteloosheid, je “minder” voelen dan anderen waren deel van mijn leven. Maar juist daardoor heb ik ondervonden hoeveel meer mogelijkheden er zijn dan je eerst zou denken. Ik weet hoe alles er anders uit kan zien als je niet opgeeft. Ik ontdekte het grote belang van jezelf waardevol voelen. Van je lichaam waarderen en je ermee verbonden voelen, ook als er iets mee is. Van rust en ontspanning voelen binnenin jezelf. Van het herkennen van de grootse kracht in jou.

Wat een moeilijke tijd was, is juist mijn krachtbron geworden. Mijn drive om anderen echt bij te staan. Om er voor hen te zijn en hen sterker te maken. Hun mogelijkheden te laten zien. Te laten voelen wat ontspanning voor hen kan betekenen. Eigenwaarde te laten voelen. Hun leven positiever te maken.

Dat alles wil ik ook voor jou. Laten we samen op weg gaan. Jouw weg vooruit.

 

coach voor eigenwaarde rust en kracht

Vanaf 1996 ben ik werkzaam als logopedist, waarin ik de psychologische kant koos. Om daarna vanuit scholing in coaching (2010 en 2011) in 2011 te starten als coach voor eigenwaarde, rust en kracht. Werk waarin er helemaal voor ga. Omdat jij dat waard bent. Dus we gaan op naar resultaat.

Ik geloof enorm in innerlijke kracht.

Ik geloof in jou.

 

Afspraak maken?

Mail of bel gerust voor meer informatie of het plannen van een afspraak: info@voeljegoedcoaching.nl of 06-23349130. Of geef je telefoonnummer door en ik bel jou.

De gesprekken vinden plaats in Krimpen a/d IJssel of makkelijk vanuit jouw eigen huis via Skype, WhatsApp beeldbellen, Zoom of telefoon. Ieder gesprek duurt een uur.

Als je mij nog niet kent via één van de workshops is het eerste gesprek gratis, Ieder volgend gesprek kost 60 euro. Of vijf keer voor 260 euro. Kijk ook bij coaching.

Je bent welkom.

maak-een-afspraak