Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve coachingsworkshop: Blossom

maart 21 @ 13:30 - 15:30

40 euro
Creatieve workshop Blossom over jouw bloei door coach voor eigenwaarde, rust en kracht in Krimpen aan den IJssel. Foto van een bloesemknop.

Wat is er een knopje on jouw leven? Of misschien nog een zaadje? Ontdek het, ga het voelen en laat het groeien tijdens deze creatieve coachingsworkshop: Blossom. Dmv gesprek, beelden en een oefening ontdekken we wat bloei voor ons inhoudt en hoe we verder kunnen bloeien. Daarna geven we er beeldend vorm aan. Ga je waterverven, tekenen, scrapbooken, stempelen, handletteren? Je kiest zelf en maakt iets moois op papier: een blijvende reminder aan dat jij kan en zal bloeien. Ervaring met creatief bezig zijn is zeker niet nodig, het gaat erom dat je voelt hoe fijn het is om creatief te zijn. En daarbij te gaan voor jouw bloei.

Jouw mogelijkheden gaan zien, voelen, de stappen naar bloei toe. In daadkracht én jezelf er de rust en tijd voor gunnen. Een mooie balans vinden. En daar nu en in de toekomst een beeld en vorm aan kunnen geven, We ontdekken het samen tijdens ontspannen bezig zijn.

Alle materialen zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen, evenals koffie/thee/water en iets erbij.

In Krimpen aan den IJssel, opgave via info@voeljegoedcoaching.nl ovv “Blossom”.

Liever geen creatieve workshop? Kijk dan op https://www.voeljegoedcoaching.nl/workshops en geef je op voor een workshop.

Vind je individueel werken aan jouw vooruitgang fijner? Kijk dan op https://www.voeljegoedcoaching.nl

Gegevens

Datum:
maart 21
Tijd:
13:30 - 15:30
Kosten:
40 euro
Evenement Categorieën:
, , , , , ,
Evenement Tags:
, , , ,
Voel je Goed Coaching 2024. Alle rechten voorbehouden.