Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve coachingsworkshop: herfstbloei

november 9, 2023 @ 13:30 - 15:30

euro45
Creatieve workshop herfstbloei door coach voor eigenwaarde, rust, kracht en zelfvertrouwen. Foto van vrouw in herfstbos.

Waar denk jij aan bij herfst? De tijd van slechter weer, eerder donker, vallende bladeren?…De tijd van loslaten, kleur, het binnen gezellig maken? In deze workshop geven we waarde aan de herfst. We ontdekken wat we los willen laten. Hoeveel er gebeurt in de grond, in jouw grond, als voorbereiding. Want in de herfst is jouw groei al bezig…op weg naar bloei.

Na een betekenisvol kort herfstverhaal doen we 2 fijne oefeningen om tot jezelf te komen, te ontspannen, los te laten, En je te richten op jouw bloei.

En dan: creatief aan de slag. Je geeft vorm aan jouw herfstbloei, op de manier die jij wilt. Ga je tekenen, waterverven, handletteren, stempelen, wax seals maken? Al het materiaal ligt klaar. Je hoeft hierin geen ervaring te hebben, het gaat om het plezier van iets maken. Jouw creatie blijft een mooie reminder voor jouw bloei, jouw sparkle, jouw drive.

Welkom bij deze nieuwe creatieve coachingsworkshop.

Let op: op deze datum is er nog beperkt plaats, dus geef je snel op.

Vanaf 2 personen kan je deze workshop ook samen bij mij boeken op een voor jou handige datum, mail me even om hiervoor een afspraak te maken.

De investering in jezelf is 45 euro, inclusief het gebruik van materiaal, koffie/thee/water en iets erbij.

Vraag ook gerust naar mijn eerder gegeven creatieve workshops: Teken je leven/toekomst en your journal, your boost.

Gegevens

Datum:
november 9, 2023
Tijd:
13:30 - 15:30
Kosten:
euro45
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisator

Voel je goed coaching
Voel je Goed Coaching 2024. Alle rechten voorbehouden.