Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Van Gogh, de natuur en jij

januari 20, 2023 @ 13:30 - 15:30

35 euro
olijfbomen. Workshop Van Gogh, de natuur en jij door coach voor eigenwaarde, rust en kracht.

Groot is mijn bewondering voor de natuur en voor Vincent van Gogh. En tijdens het coachen breng ik rust en kracht. Nu is dit verenigd in deze gloednieuwe workshop: Van Gogh, de natuur en jij.

In zijn vele brieven schreef Van Gogh vaak over de rust en de kracht die de natuur hem bracht. In deze workshop bekijken we verschillende schilderijen uit boeken, bespreken we citaten en vragen we ons af: wat doet dit schilderij of dit citaat met ons? Wat raakt ons, wat brengt het? Hoe kijken wij naar dit natuurbeeld en naar de natuur om ons heen. Wat daarin brengt ons tot rust, kracht, zelfkennis misschien?

Vincent van Gogh had een geweldige blik op de natuur: kronkelige takken van olijfbomen, de verschillende kleuren van aarde, hoe de lucht eruit ziet, het fris nieuwe van bloesem…zoveel heeft hij erbij gevoeld, erover geschilderd en geschreven. In deze workshop beleven we dit een stukje samen. En koppelen we het aan ons gevoel, onze beleving. Wat zegt de natuur ons?

Een workshop met vele mooie beelden en woorden dus én om jouw natuurbewustzijn en zelfbewustzijn te versterken. Houd jij van kunst, de natuur en wil je meer over jezelf ontdekken? Kom dan naar deze workshop.

Locatie: mijn praktijk in het Quality Life Center in Krimpen aan den IJssel, Jozef Israëlsstraat 4. Deelname na opgave via info@voeljegoedcoaching.nl / 0623349130

Benieuwd naar meer workshops? Kijk op

https://www.voeljegoedcoaching.nl/workshops/ en meld je aan via het formulier daar.

Liever individuele coaching? Kijk dan op

https://www.voeljegoedcoaching.nl/coaching/

Gegevens

Datum:
januari 20, 2023
Tijd:
13:30 - 15:30
Kosten:
35 euro
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Voel je Goed Coaching 2024. Alle rechten voorbehouden.