Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop zelfcompassie

maart 1, 2023 @ 19:30 - april 12, 2023 @ 21:30

160 euro
Vrouw zittend bij boom. Workshop zelfcompassie door coach voor eigenwaarde, rust, kracht en zelfvertrouwen.

Ontdek jouw rust en eigenwaarde bij deze workshop over zelfcompassie. Goed voor jezelf zorgen, aandacht voor jezelf hebben. Energiegevende, voedende dingen doen omdat jij dat verdient. Lukt dat jou? Veel mensen die bij mij komen zorgen heel goed voor anderen…maar voor zichzelf?

Nu is het eens tijd voor jou! Tijdens deze workshop van 4 bijeenkomsten (01-03, 15-03, 29-03 en 12- 04 of vraag om data in overleg) doen we inzichten op en doen we fijne praktische oefeningen nav het boek “Zelfcompassie” van Kristin Neff, aangevuld met mijn eigen informatie en coachingsopdrachten waarvan ik heb gemerkt dat ze eigenwaarde geven en positiviteit brengen om jouw leven lichter te maken. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: wat is zelfcompassie nu precies, waarom is het zo lastig om zelfcompassie toe te passen en wat helpt om dat meer te doen? En ook: hoe help jij juist anderen door meer zelfcompassie te beoefenen 😉 Dus: op naar zelfcompassie.

4 x  van ongeveer 2 uur. Je ontvangt een hand-out zodat je het geoefende thuis kunt herhalen en het van blijvende waarde is. Locatie: mijn praktijk in het Quality Life Center, Jozef Israëlsstraat 4, Krimpen aan den IJssel.

Opgave via info@voeljegoedcoaching.nl / 0623349130.

Vraag gerust om andere data of om een online workshop.

Liever individuele coaching? Kijk op https://www.voeljegoedcoaching.nl/coaching/ of mail of bel gerust met je vragen of om een afspraak te maken. Een kennismakingsgesprek is gratis.

Kies jij voor een andere workshop? Kijk op https://www.voeljegoedcoaching.nl/workshops/ en laat mij je keuze weten.

Gegevens

Begin:
maart 1, 2023 @ 19:30
Einde:
april 12, 2023 @ 21:30
Kosten:
160 euro
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:
, ,
Voel je Goed Coaching 2024. Alle rechten voorbehouden.