Maak je droom waar

Dromen. Heb jij ze? Wensen, plannen? Maak jij jouw droom waar?

 

Zo mooi is het naar verhalen te luisteren. Verhalen van mensen die een droom hebben. Een doel dat ze willen bereiken. Of vertellen over iets moois dat ze al bereikt hebben en dat hen vervult met enthousiasme.

Bedenk voor jezelf: herken jij je droom? Herken je hem echt, of is hij toe gedekt, mag hij nauwelijks bestaan? Laat je hem naar boven komen, leef je vanuit deze droom? Geloof je er in en zet je de stappen er naar toe? Voel je dat die droom werkelijkheid gaat worden en nu al stukje bij beetje in wording is? Of is er iets in jou dat je tegenhoudt en denk je dat die droom niet voor jou weggelegd is? Weet dan dat velen er zo over denken. En dat sommigen ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan je zelf ooit had gedacht. Zorg er voor, dat jij bij die sommigen hoort. 

Lijkt jouw droom onbereikbaar? Denk en handel in kleinere stappen. Zet nu een stap richting jouw doel. Plan een volgende stap in. Ga zo voort. En weet: die verschillende stappen samen gaan het verschil maken voor jou.

Veel dromen gewenst en maak ze waar!

 

© Yvonne Balvert, coach voor eigenwaarde, rust, kracht en zelfvertrouwen

Werken aan het bereiken van jouw dromen? Ik help je graag. Maak een afsoraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakings-/verkenningsgesprek via mijn homepage:

https://www.voeljegoedcoaching.nl

Of via info@voeljegoedcoaching.nl / 0623349130