De kracht van Voel je goed coaching

 

Steeds weer is het zo mooi om te zien. Dat ik daarbij mag zijn, er deel van ben. Een soort “magical moment”, dat er ineens is. De kracht die je dan voelt, het “opgetild worden” van allebei, het inzicht, de opluchting, de sprankeling die iemand laat zien…

Mensen komen bij mij. In vertrouwen. Met zorgen, verdriet, twijfels, stress, angst, somberheid. Ze denken dat dat niet anders kan. Ze voelen zich moe, teleurgesteld, gespannen. Wat ze willen bereiken lukt niet. Kijken erg tegen anderen op, want zij lijken zelfverzekerd, zij doen wat zij willen doen, zij voelen zich wel gelukkig …toch?

Problemen worden vaak verborgen gehouden. Het is een eer dat mensen zich bij mij wel uitspreken, laten zien hoe zij zich voelen, hier op hun gemak zijn en zijn zoals zij werkelijk zijn.

Maar het is pijnlijk dat ze denken dat zij de enigen zijn die ergens mee zitten. Dat zij zich apart, afgescheiden voelen van anderen. Want ik hoor veel over dat gevoel, maar zij weinig. Omdat we nu eenmaal niet vaak alles van onszelf laten zien.

Daarom wil ik je laten weten: niemand staat alleen. Alles waar jij mee zit: er zijn anderen die hier ook mee zitten. Er is geen enkel gevoel, geen enkele angstige gedachte, geen enkele twijfel die uniek is en alleen bij jou voorkomt. Voel je maar verbonden, want zoals jij je voelt, echt, er zijn ook anderen die zich zo voelen.

En dat magical moment, die kracht, die sprankeling? Die komen altijd weer. Omdat ik je op andere gedachten breng. Jouw rust en kracht naar boven haal. Je laat voelen hoeveel jij in je hebt. Zodat je al je mogelijkheden weer ziet. En ernaar gaat leven.

Zo veel goeds, het is al in jou. We gaan het er samen uit laten komen.  Want dat is de kracht van Voel je goed coaching.

 

© Yvonne Balvert, coach voor eigenwaarde, rust, kracht en zelfvertrouwen, Voel Je Goed Coaching.

Moeite met kracht voelen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakings-/verkenningsgesprek. Handig via mijn online plansysteem op mijn homepage:

https://www.voeljegoedcoaching.nl

Of via info@voeljegoedcoaching.nl / 0623349130.

 

De kracht van coaching