Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Teken je levenslijn en toekomstlijn

december 9, 2022 @ 10:00 - 12:30

euro40
Vrouw die tekent. Creatieve coachingsworkshops door coach voor eigenwaarde, rust, kracht en zelfvertrouwen.

Creatief bezig zijn én een overzicht van je leven maken. Met daarbij een visualisatie van je toekomst. Klinkt dat goed? Kom dan naar de workshop Teken je levenslijn en toekomstlijn. Ook als je tekenen lastig vindt zijn er volop mogelijkheden. Het tekenresultaat is niet van belang in deze workshop.

Alle materialen zijn hier aanwezig en zonder extra kosten te gebruiken. Je kunt kiezen uit potlood, aquarelverf, ecoline of waterbrush stiften en verschillende soorten papier op A4 formaat. Het is ook jouw keuze hoe je je levenslijn in beeld brengt: een lijn met kleine, simpele tekeningetjes erbij, een paar bijzondere momenten met een grotere tekening, met symbolen zoals een donker wolkje of een klavertje vier ed, alleen in kleur en/of met kernwoorden. Dus makkelijk aan te passen aan jouw interesse en vaardigheid.

Jouw lijn

Je kijkt terug op je leven tot nu toe. Het is mogelijk daarover te delen met anderen, maar als je liever tekent en er niets over zegt is dat ook prima. Je kunt kiezen voor een stukje verwerking en/of voor een fijn moment opnieuw in gedachten beleven. Tijdens de workshop stel ik krachtgevende vragen die je in jezelf kunt beantwoorden.

Bij het maken van de toekomstlijn gaan we uit van jouw wensen en plannen. Hoe visualiseer je dat in gedachten? En op papier manifesteren we daar nu alvast iets van. Je kunt kiezen voor iets concreets tekenen/waterverven en/of in woorden weergeven of voor een ruimer begrip zoals licht of een hart ed. tekenen.

Waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt en gaat: dat beeld je uit tijdens deze workshop. Het is een coachende workshop waarin we lekker creatief bezig zijn. Je wordt op ideeën gebracht die je een goed gevoel geven. Het is geen teken/schilderles.

Omdat we een grote tafel nodig hebben geef ik deze workshop bij mij thuis: Boveneindselaan 80 in Krimpen aan den IJssel. Deelname alleen na opgave, maximaal 4 personen. Wil je met een eigen groepje komen? Geef het aan mij door, want dat kunnen we ook samen op een andere datum plannen.

Wie mij kent weet dat ik het laatste jaar zelf zo geniet van creatief bezig zijn. En dat ik daarbij vaak op coachende inzichten kom. Nu is dit met elkaar verenigd in deze workshop. Welkom!

Geef je op via info@voeljegoedcoaching.nl/0623349130

Benieuwd naar meer workshops?

Kijk op

https://www.voeljegoedcoaching.nl/workshops/

Weer een creatieve workshop? Houd de berichtgeving over februari in de gaten.

Gegevens

Datum:
december 9, 2022
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
euro40
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , ,
Voel je Goed Coaching 2024. Alle rechten voorbehouden.