Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Van oud naar nieuw

december 16, 2022 @ 10:00 - 12:00

euro30
Gelukkig nieuwjaar met blaadjes. Workshop van oud naar nieuw.

Wat uit het afgelopen jaar wil jij zoveel mogelijk achter je laten? En waar wil jij in het nieuwe jaar naartoe? Doe inzichten op en fijne opdrachten/oefeningen. Ga met een goed gevoel het nieuwe jaar tegemoet door de workshop Van oud naar nieuw. EĆ©n van de populairste workshops van Voel je goed coaching. Verschillende deelnemers namen al meerdere jaren hieraan deel. En ook zijn er steeds nieuwe ontdekkers šŸ™‚ Kan je niet op de genoemde datum? Vraag gerust om een andere mogelijkheid.

Het is de tijd van de jaaroverzichten. In deze workshop doe jij ertoe: hoe was jouw jaar en hoe zie je komend jaar tegemoet? Samen gaan we van oud naar nieuw op een fijne manier, in de diepte maar ook lekker praktisch. Zodat jij 2023 positief tegemoet gaat.

We maken gebruik van loslaattechnieken, van ontspanning en visualisatie. Werken met symbolen, kernwoorden, via lichaamsverzwaring/verlichting en doen een ontspannings/visualisatie oefening. Met elkaar ontdekken we zo over het (bijna) afgelopen en over het komende jaar.

Deze workshop geef ik in mijn praktijk in het Quality Life Center in Krimpen aan den IJssel, Jozef Israƫlsstraat 4. Deelname na opgave via info@voeljegoedcoaching.nl/0623349130. Welkom.

Ben je met een eigen groep? Laat het me weten, we plannen dan een datum in overleg. Bij meer dan 4 personen reserveren we een ruimte, bijvoorbeeld in De Tuyter in Krimpen aan den IJssel:

https://tuyter.nl/ruimtes/

Benieuwd naar meer workshops?

Kijk op

https://www.voeljegoedcoaching.nl/workshops/

Gegevens

Datum:
december 16, 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
euro30
Evenement Categorieƫn:
,
Evenement Tags:
, , ,
Voel je Goed Coaching 2024. Alle rechten voorbehouden.