Ken jij dat gevoel?

Dit gevoel ken jij vast:

Er zijn mensen die zo veel meemaken. Verdrietige, moeilijke dingen. Zodat je denkt: hoe doen ze dat? Op welke manier gaan zij door? Hoe kunnen ze toch ook vrolijk zijn, ondanks de narigheid?

Zij hebben verdriet, maar kunnen weer hun kracht voelen. Vanuit een dal zetten ze weer stappen vooruit, omhoog. Naast hun tranen voelen ze weer hun lach en dat…steeds meer.

Zo veel bewondering hebben we voor hen. Het is knap om verder te gaan. Dingen wat los te laten en je weer te richten op iets moois. Opnieuw blijheid te voelen en dat uit te stralen. Wat goed hoe zij dat doen.

Die mensen…: jij bent één van hen. Want ook jij hebt dat in je, al voel je dat op dit moment misschien niet. Zij voelden dat eerst ook niet. Maar de kracht in henzelf hielp hen erdoor. En helpt jou erdoor. Helpt ons erdoor. Jij bent één van die mensen waarvoor jij zo’n bewondering hebt. Als je later terug kijkt zal je dat weten.

Maar ik wilde het nu vast tegen je zeggen.

 

Ik geloof enorm in innerlijke kracht.

Ik geloof in jou.

 

Bos met mooie lucht. Blog over meeleven met anderen en meer bewondering voor jezelf mogen hebben door coach voor eigenwaarde, rust, kracht en zelfvertrouwen.

© Yvonne Balvert, coach voor eigenwaarde, rust, kracht en zelfvertrouwen, Voel je goed coaching.

 

Is dit lastig voor je? Stel je vragen of maak een afspraak voor een gratis kennismakings-/verkenningsgesprek of betaald vervolggesprek. Dit kan je handig zelf doen via het plansysteem op mijn homepage:  https://www.voeljegoedcoaching.nl of via info@voeljegoedcoaching.nl / 0623349130

Of kijk op

https://voeljegoedcoaching.nl/coaching/ voor individuele coaching of op

https://www.voeljegoedcoaching.nl/workshops/ voor workshops in een groepje.