Stel jij je open voor geluk?

Doe jij dat? Stel jij je open voor geluk? Laat je geluk toe?

Aparte vragen misschien?

Vaak denken we dat het logisch is, we willen toch gelukkig zijn, natuurlijk stel je je daarvoor open …

Uit eigen eravring en bij mijn mensen merk ik dat het een stuk ingewikkelder ligt. Én wat er positief kan veranderen als je ontdekt hoe je geluk écht toe kunt laten.

Kern van geluk

Er zijn meer facetten, maar wat betreft de kern komt het hierop neer:

  • Ontdek en ga voelen dat jij geluk waard bent.
  • Ga op zoek naar welke beperkende overtuigingen jouw geluk tegenhouden. Welke denkpatronen heb jij en welk gevoel leveren ze op?
  • Vaak staan eerdere negatieve ervaringen in de weg om je open te kunnen stellen. Heel begrijpelijk, maar alsjeblieft, kijk hoe je verder kunt. Jouw leven is nu,  laat geluk niet aan je voorbij gaan nu het er wél voor je is. Jij bent anders, de situatie is anders. Zie het als nieuw, probeer meer “blanco”te zijn en er op een frisse, nieuwe manier mee om te gaan. Er is zoveel kans dat het nu wel goed gaat, ontneem jezelf die kansen niet.
  • Ontdek jouw “tegenstromen”. Die kunnen erg verborgen liggen. Je hebt het gevoel dat je iets echt graag wilt, er veel voor doet, je stelt je open … Waarom komt dat geluk dan niet? Neem je maren en mitsen eens onder de loep, er kunnen meer bezwaren tegen je eigen geluk in jezelf zijn dan je denkt.
  • Herken ieder klein moment van geluk dat er is, ook voor jou. Het wordt je gegund. Voel het, neem het in je op. En weet dat het groeit, er mag zijn. Er is en zal zijn. Voor jou. In jou.

Ik wens je mooi geluk.

 

Is dit moeilijk voor je? Dat was het ook voor mij en mijn mensen. We hebben ontdekt hoe het wél kan. Jij en ik gaan samen aan de slag.

Maak nu makkelijk zelf een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek (of betaald vervolggesprek) via mijn online plansysteem. Graag minimaal 24 uur van tevoren. De afspraak staat alleen gepland bij het ontvangen van een bevestiging in je mailbox:

https://www.voeljegoedcoaching.nl (vrij bovenaan) of stel je vragen via info@voeljegoedcoaching.nl/0623349130.