Voel Je Goed Coaching

 

Ontdek de kracht in jezelf met Voel je goed coaching

Als iemand ons zou vragen: “wat beschouw je als een zekerheid in het leven?” Zouden we waarschijnlijk willen antwoorden: mijn familie en vrienden, mijn gezondheid, mijn woning, mijn baan, mijn bankrekening…

Na langer nadenken realiseren we ons dat eigenlijk alleen antwoorden als “dat de zon iedere dag opkomt”, of “dat je van regen nat wordt” waarheid zijn. Of…is er toch meer zekerheid dan we zelf eigenlijk denken?

Voor ieder herkenbaar: de wereld kan een warboel lijken, inclusief de chaos in jezelf. Er zijn dagen die tegenzitten, veronderstellingen die niet waar blijken, weken die nutteloos aanvoelen. Dingen kunnen moeilijk zijn en er lijkt geen zekerheid te bestaan…

LIJKT, want één zekerheid is er altijd: de kracht in jezelf! Het kan lijken of hij verdwenen is: toch is hij er. Je kan opgaan in allerlei dingen: hij is er. Je kunt geen vertrouwen hebben: ook dan is hij er.

Als we wat meer rust in ons hebben, als we de fijne mensen en dingen om ons heen zien, als ons ineens opvalt dat de zon schijnt…dan komt die kracht weer boven. In een flits voelen we hem en bedenken dan pas dat hij er wel was…maar dat we hem niet herkenden.

Het voelen van die kracht begint misschien met even, maar dan voel je die kracht langer, en nog langer en… Als je begint te twijfelen, weet dan met zekerheid dat die innerlijke kracht ALTIJD in jou is.

Bekijk de video

Moeite met kracht voelen? Daar is echt iets aan te doen. Maak een afspraak voor individuele coaching: kijk op

https://www.voeljegoedcoaching.nl/coaching/

of mail of bel naar info@voeljegoedcoaching.nl of 0623349130

Liever een workshop in een groepje?

Kijk dan op

https://www.voeljegoedcoaching.nl/workshops/

en geef je op voor de workshop van jouw keuze.