Voel Je Goed Coaching

Als iemand ons zou vragen: “wat beschouw je als een zekerheid in het leven?” Zouden we waarschijnlijk willen antwoorden: mijn familie en vrienden, mijn gezondheid, mijn woning, mijn baan, mijn bankrekening… Na langer nadenken realiseren we ons dat eigenlijk alleen antwoorden als “dat de zon iedere dag opkomt”, of “dat je van regen nat wordt” waarheid zijn. Voor ieder herkenbaar: de wereld kan een warboel lijken, inclusief de chaos in jezelf. Dingen kunnen moeilijk zijn en er lijkt geen zekerheid te bestaan… LIJKT, want één zekerheid is er altijd: de kracht in jezelf! Het voelen van die kracht begint misschien met even, maar dan voel je die kracht langer, en nog langer en… Als je begint te twijfelen, weet dan met zekerheid dat die innerlijke kracht ALTIJD in jou is.

Bekijk de video