Wat wens jij?

 

 

 

Heb jij een wens? Niet voor anderen, maar voor jezelf?

Een prettiger gevoel hebben, beter voor jezelf zorgen, meer of fijnere contacten met anderen, een mooie relatie, een nieuwe baan, of …

Weet je deze wens of durf je hem misschien niet te voelen? Omdat je denkt dat het toch niet kan voor jou. Omdat je er al zo lang op hoopt en het maar niet lukt. Omdat je het al geprobeerd hebt en het je niet bracht wat je wilde.

Ga gerust terug naar die gedachte aan jouw wens. Zie voor je dat dat wat jij wilt al zo is. Beleef jouw wens. Voel hoe je je dan voelt. Wat het jou brengt. En weet dat je dit goede gevoel verdient.

Sta achter jouw wens

Neem dan het besluit dat je jouw wens gaat leven. Dat je achter jezelf staat en jezelf steunt op weg ernaartoe. Zeg tegen jezelf: het zal misschien langer duren dan ik denk: ik ga daar komen. Wie weet zal ik meer/andere stappen nodig hebben: ik zal het bereiken. Het kan moeilijker zijn dan ik verwacht: het gaat me lukken. Want ik bent het waard om mijn leven zo goed mogelijk te maken. Om achter mezelf en mijn wensen te gaan staan. En dat is wat ik vanaf nu doe.

En neem daarna jouw eerste en volgende dappere stappen. Want ja, verandering is moeilijk. En je kan blijven twijfelen en uitstellen. Maar je voelt wat het goede is om te doen.  Het zal je zoveel moois brengen. Iedere dag dat jij dat uitstelt is zonde voor jou. Dus begin maar. Want het is NU tijd voor jouw geluk.

 

© Yvonne Balvert, Coach voor eigenwaarde, rust, kracht en zelfvertrouwen, Voel je goed coaching.

Moeite met gaan voor jouw wensen? Maak een afspraak voor een gratis kennismakings-/verkenningsgesprek. Handig via het onlineplansysteem op mijn homepage: https://www.voeljegoedcoaching.nl of via info@voeljegoedcoaching.nl / 0623349130